Despre BelcoÎncă din anul 1947, când în zona portului ANVERS–ANTWERP din BELGIA se înfiinţează compania BELCO MOTOR OIL N.V., aceasta s-a dovedit a fi unul dintre cei mai importanţi şi dinamici furnizori de lubrifianţi auto şi industriali cât şi de alte tipuri de produse cerute în acele timpuri.

Având o gamă diversificată, produsele marca BELCO deserveau majoritatea domeniilor precum: auto-transporturile, industria şi construcţiile, agricultura şi sectorul maritim, în special cel din porturile ANVERS şi ROTTERDAM.

Treptat, produsele marca BELCO se impun pe piaţă şi devin tot mai apreciate, fiind solicitate tocmai datorită calităţii şi serviciilor oferite către toata zona din BENELUX (BELGIA, OLANDA, LUXEMBURG). Varietatea şi calitatea produselor BELCO a reprezentat cheia continuităţii companiei, ceea ce a determinat aplicarea unei strategii de expansiune a brandului BELCO, exportându-se astfel spre trei continente (EUROPA, ASIA, AMERICA).

De-a lungul timpului, brandul BELCO se consolidează pe piaţa lubrifianţilor devenind foarte apreciat şi determinând astfel implicarea sa în sponsorizarea şi susţinerea diferitelor competiţii sportive mai ales a sporturilor cu motor din perioada anilor 1960, cum ar fi MARELE PREMIU al BELGIEI (GRAND-PRIX SPA -FRANCORCHAMPS).

După o lungă tradiţie şi experienţă în domeniul lubrifianţilor de aprox. 70 de ani, compania belgiană BELCO MOTOR OIL N.V. poate oferi o gamă diversificată de produse pentru toate domeniile respectând cele mai exigente norme ale calităţii. Astfel, produsele marca BELCO sunt distribuite şi prezente în peste 50 de ţări din întreaga lume. Dupa atâta timp, marca BELCO are o notorietate în ceea ce priveşte susţinerea şi sponsorizarea diverselor competiţii sportive, având diferite parteneriate de sponsorizare şi la momentul actual. În ultimul deceniu au avut loc mai multe schimbări importante în sectorul lubrifianţilor la nivel de calitate. A fost un salt tehnologic de înaltă performanţă, oferind o protecţie excelentă şi durabilă a mediului înconjurător, aspect pe care îl considerăm prioritar.

În prezent, ne implicăm activ în dezvoltarea şi inovarea continuă o produselor BELCO printr-un mix variat de produse precum: uleiuri de motor şi transmisii, lichide pentru sisteme hidraulice, răcire, frânare şi vaseline, toate în conformitate cu cele mai exigente standarde de calitate.

Strategia complexă de extindere, concentrarea permanentă pe segmentul de piaţă din toate domeniile demonstrează că suntem pregătiţi pentru viitor, o dovadă fiind faptul că în prezent numai în BELGIA şi OLANDA produsele noastre sunt în portofoliul a peste 3500 de companii.


belco-company
belco-company
Contactează-ne

Calea Bucovinei 71

Câmpulung Moldovenesc 725100,

Suceava, România.

contact@belco.ro

0751 907 907

URMĂRIȚI-NE

©2024 Belco România